Myynnissä

Tähän osioon päivitän myynnissä olevat eläimet sekä tarvikkeet.
Luethan myyntiehdot ennen kuin harkitset eläimen ostoa!

Eläinten hintaan sisältyy kasvattajatodistus ja kasvattajan tuki. Veloituksetta saa myös hoito-ohjeet sekä poikasen kuljetuslaatikko, mikäli niille on tarvetta. 

ELÄINTEN MYYNTIEHDOT:

1. Ostajan on oltava täysi-ikäinen (18 vuotias). 
- Alaikäisille myyn eläimiä vain huoltajan läsnäollessa. Vaikka eläin tulisi alaikäiselle lemmikiksi, on huoltaja aina viime kädessä vastuussa eläimen ylläpidosta.

2. Ostajan tulee olla tietoinen eläimen perustarpeista ja ylläpidosta. 
- Kannustan olemaan itsealoitteinen ja perehtymään mahdollisimman tuoreeseen saatavilla olevaan tietoon sekä vertaamaan eri tietolähteiden faktaväittämiä keskenään. On hyvä olla tietoinen siitä, että matelijoiden kohdalla liikkuu paljon vanhentunutta ja väärää tietoa. Älä siis luota sokeasti ensimmäiseen löytämääsi artikkeliin, vaan vertaile ja kysy, jos olet epävarma. Opastan ja vastaan mielelläni teitä askarruttaviin kysymyksiin.

3. Varausaika on max 3 viikkoa. Varausmaksu on yleensä noin 1/3 osa eläimen myyntihinnasta (riippuu eläimestä). Varausmaksu vähennetään eläimen myyntihinnasta varsinaisen kaupanteon yhteydessä. Varausmaksua ei palauteta, mikäli ostaja peruu kaupan.